foto

Patrick von Blume

  • nar. 1969
    Ravensburg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Big Manni (TV film)
Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
Hotel Auschwitz
Tatort - Lakritz (TV film)
2018 Inga Lindström: Z lásky k tobě (TV film)
Junas fantastische Reise (TV film)
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
Reich oder tot (TV film)
Tatort - Dunkle Zeit (TV film)
2016 Hilfe, wir sind offline! (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
2014 POKA heißt Tschüss auf Russisch
Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
Bulle und das Landei - Ich sehe was, was du nicht siehst und das ist ... tot, Der (TV film)
Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Allein unter Nachbarn (TV film)
Schleuderprogramm (TV film)
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
Hlava rodiny (TV film)
Komm und hol' mich
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2010 Stellenweise Liebe (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
Wie die Raben
2009 Dokonalý plán (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Baader Meinhof Komplex
Smrtící včely (TV film)
2007 Beautiful Bitch
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Sarrelibre
2006 Futschicato
Oko za oko (TV film)
Wholetrain
2003 Fremder Freund
Jak opustit bývalého přítele (TV film)

TV seriály

2019 Rocky a policajt (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Freund und Helfer (S21E37)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (S24E11)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
Fanny und die gestohlene Frau (E02)
Dr. Klein (TV seriál)
Familienprobleme (S03E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Eisfürst (S14E11)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Huck (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Boj o nadvládu (E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lucy (S13E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Mrtví se nevracejí (S18E14)
2013 About: Kate (TV seriál)
Binny a duchové (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
Die Entführung (E37)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Familienbande (S04E09)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Nevěra pro začátečníky (S01E09)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Flaschenpost (S07E06)
Wilsberg (TV seriál)
Doktorspiele (E27)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schatzsuche (S05E17)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky