foto

Hansjörg Thurn

  • nar. 1960
    Hagen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Die Ketzerbraut (TV film)
2013 Zbouchnutá (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2002 Der Unbestechliche
2001 Schimanski: Děti pekla (TV film)
Zkáza letu 4938 (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
Marmor, Stein & Eisen
1999 Hodina lva (TV film)
Schimanski: Touha (TV film)
1997 Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
The Harpist
1996 Die Putzfraueninsel

TV seriály

2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace