foto

Johann Schuler

  • nar. 6.2.1958 (62 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Glaszimmer
2019 Team Alpin - Kein Weg zu weit (TV film)
Team Alpin - Zweite Freiheit (TV film)
2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2017 Different Bayern
2016 Wenn es Liebe ist (TV film)
2012 Tom Sawyer a jeho kamarádi
2011 Eine ganz heiße Nummer
2010 Die Posthalter-Christl (TV film)
Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2009 Die Göttliche Sophie (TV film)
Gletscherblut (TV film)
Totentanz (TV film)
2008 Beste Gegend
Die Geschichte vom Brandner Kaspar
Räuber Kneißl
2007 Chlapec, který hledal zlato
Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
Kdo dřív umře, je déle mrtvý
2005 Grenzverkehr
Zeit der Fische (TV film)
2002 Franz und Anna (TV film)
Hinterlassenschaften (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
1995 Hölleisengretl (TV film)
1994 Vesmírní křižáci
1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Rama Dama
1988 Herbstmilch
1987 Chinesen kommen, Die (TV film)

TV seriály

2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Die letzte Salbung (S05E09)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Poslední píseň (E08)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Miluji tě k smrti (E05)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (E01)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt o Valpuržině noci (S03E06)
1997 Mali (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Kanal fatal (TV seriál)
1982 Zeit genug (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)

Divadelní záznam

2017 Der Komödienstadel - Der Cowboy von Haxlfing (divadelní záznam)
2015 Der Komödienstadel - Agent Alois (divadelní záznam)
2014 Der Komödienstadel - Alpenglühn und Männertreu (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Lauter Hornochsen (divadelní záznam)
2011 Der Komödienstadel - A Flascherl vom Glück (divadelní záznam)
2010 Der Komödienstadel - Das Kreuz mit den Schwestern (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
Komödienstadel - Endstation Drachenloch (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Das Cäcilienwunder (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Fischerkrieg vom Chiemsee (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der magische Anton (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Versuchung des Aloysius Federl (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Dottore d’Amore (divadelní záznam)
2006 Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herzsolo (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Kuckuckskind (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
2002 Der Komödienstadel - Achterbahn ins Glück (divadelní záznam)
2001 Der Komödienstadel - Heldenstammtisch (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)
2000 Der Komödienstadel - Der Leberkasbaron (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
1995 Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
1993 Der Komödienstadel - Der siebte Bua (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky