foto

Yasu Tanida

  • nar. 22.10.1979 (41 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 An Ornament of Faith
2016 Erasing Eden
2015 Fun Size Horror: Volume One
Intrepid
2014 Šofér
2013 Blaze You Out
The Retrieval
2012 Bílá žába
2011 Violent Blue
2010 The Cross
2009 The Hiding
2008 Rounds
2007 August Evening
Loaded
Universal Remote
2006 Down the P.C.H.
Město mrtvých
Ways of the Flesh
2005 Smrtící temnota
2004 Open House
Until the Night
2003 Ten Bucks

TV seriály

2021 Tohle jsme my (TV seriál)
Brotherly Love (S05E13)
Both Things Can Be True (S05E12)
One Small Step... (S05E11)
další epizody (9)
2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Honestly (S05E04)
Changes (S05E03)
Forty: Part Two (S05E02)
další epizody (12)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Pilot (E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Omluvy (S04E08)
Večeře a rande (S04E07)
Klub (S04E06)
další epizody (16)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Někdy (S03E07)
další epizody (17)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Navždy v tvých snech (E08)
Město jménem Nebe (E06)
Volba (E05)
další epizody (5)
Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Jednička (S02E08)
další epizody (16)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (6)
Vysněná meta (TV seriál)
První zápas (E01)
2015 Ve službách CIA (TV seriál)
Deadcheck (E13)
Here and Now (E12)
The Faithful (E11)
další epizody (7)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
další epizody (9)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (10)
Ve službách CIA (TV seriál)
Masquerade (E06)
Ar Rissalah (E05)
Bang, Bang (E04)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2012 Sketchy (TV seriál)
2009 MacKenzie Falls (TV seriál)
The Wannabes (TV seriál)
2005 Hotel Mystique (TV seriál)

Dokumentární

2010 1 a Minute

Hudební videoklipy

2018 MENEW: Baby You're Like a Drug (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2021 Tohle jsme my (TV seriál)
One Small Step... (S05E11)
2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Světlo a stíny (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky