foto

Axel Pape

  • nar. 26.9.1956 (62 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jsme mladí. Jsme silní.
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
2005 Helden in Gummistiefeln (studentský film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2004 Dicker als Wasser (studentský film)
2003 Dirty Sky
Zkáza lodi Estonie
2002 Mord an Bord (TV film)
Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
Willkommen zuhause (studentský film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
2000 Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Všechny děti chtějí lásku (TV film)
1999 Lola + Bilidikid
Osudný internet (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Drop Out - Nippelsuse schlägt zurück
Dubnové děti
1997 14 Tage lebenslänglich
Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
Virus X - Der Atem des Todes (TV film)
1996 Kuppke (TV film)
1995 Auf dünnem Eis (TV film)
1991 Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?

TV seriály

2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Dny pod psa (S16E10)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Shnilá jablka (S02E17)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Uno di noi (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace