foto

Susanne Uhlen

  • nar. 17.1.1955 (66 let)
    Postupim, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
2013 Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Australien (TV film)
2009 Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Das Weibernest (TV film)
Herzensfeinde (TV film)
1999 Květ života (TV film)
1995 Kalifornische Quartett, Das (TV film)
Na pokraji smrti
1989 Drunter und drüber (TV film)
Killer kennen keine Furcht (TV film)
1988 Trouble im Penthouse (TV film)
1987 Hexenschuß (TV film)
1986 Schokoladenschnüffler, Die
1985 In Amt und Würden (TV film)
Seitenstechen
Smrt podle počítače (TV film)
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
So oder so ist das Leben: Vier Begegnungen in einer Großstadt (TV film)
Zu Dir oder zu mir? (TV film)
1978 Wunnigel (TV film)
1977 Abelard
Ein Glas Wasser (TV film)
1976 Intermezzo für fünf Hände (TV film)
Mädchen aus zweiter Hand, Ein
1975 Bis zur bitteren Neige
Das Netz
1971 Birdie
1970 Engel, die ihre Flügel verbrennen
1969 Der Ball (TV film)
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1967 Stella (TV film)
1966 Der Fall Angelika (TV film)
Der Mörder mit dem Seidenschal

TV seriály

2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Poslední píseň (E08)
Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
2006 Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... im Tessin (S03E02)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Páteční vrah (S01E325)
1994 Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Blindflug (S01E191)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1983 Nesthäkchen (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Katz und Mäuse (S01E127)
1979 Freundinnen (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Als gestohlen gemeldet (S01E48)
1967 Till, der Junge von nebenan (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky