foto

Franziska Walser

  • nar. 23.3.1950 (70 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Mordanschlag (TV film)
2017 So auf Erden (TV film)
Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Die Büffel sind los! (TV film)
Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
2015 Bach v rytmu samby
Nie mehr wie immer (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Lisas Fluch (TV film)
Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Skvělá kariéra (TV film)
Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
2008 Mein Mann, der Trinker (TV film)
Morgen räum' ich auf (TV film)
2007 Miss Lucifer!
Ohne einander (TV film)
Reine Geschmacksache
Späte Aussicht (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
Tod einer Freundin (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Im Schwitzkasten
Neun
2004 Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
2003 Ztrácej svoje mládí
2002 Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Im Chaos der Gefühle (TV film)
2001 Oh du Liebezeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Suck My Dick
Versuchte Nähe (studentský film)
2000 Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Fast ein Gentleman (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Pomsta ženy (TV film)
1997 Porträt eines Richters (TV film)
1996 Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
1992 Abgetrieben (TV film)
Affe Gottes, Der (TV film)
König Lear (TV film)
1991 Erfolg
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Schöne Mann, Der (TV film)
1983 Hauptsache: Leben... (TV film)
1976 Romeo und Julia (TV film)

TV seriály

2007 Plavba snů (TV seriál)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Schuld und Sünde (E13)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Mörderische Rache (E14)
1997 Big Ben (TV seriál)
Hledá se tělo (S02E07)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1975 Der schwarze Doktor (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1978 Německo na podzim

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky