foto

Seok-won Jeong

  • nar. 16.5.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jajeonchawang Eom Bokdong
2017 Vězení bezpráví
2015 Daeho
Seoboojeonseon
2012 Altoobi : riteon too beiseu
Samooleui bimil
2011 Jim-seung
2010 Kuan Meun Ho

TV seriály

2019 Kingdeom (TV seriál)
2017 Nappeun nyeoseokdeul sijeun 2 (TV seriál)
2014 Miseuteo Baek (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Hwaiteu keuriseumaseu (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky