foto

Vladimír Ješina

  • nar. 16.5.1927 (93 let)
    Čepí, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Fuente ovejuna (TV film)
1989 Rabaka
1988 Kvočka (TV film)
Vianoce Adama Boronču (TV film)
Šesťkrát žena (TV film)
1986 Nepokojný mier (TV film)
Utíkejme, už jde!
1985 Fontána pre Zuzanu
1984 V bludisku pamäti
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1982 Pavilón šeliem
Zázračný autobus (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
1980 Otec ma zderie tak, či tak
1979 Cnostný Metod
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Dievča z jazera
Poštársky príbeh (TV film)
Riziko (TV film)
Smoliari
Višňový sad (TV film)
1976 Rozdelení
1974 Sprisahanie (TV film)
1972 Večne mladá história (TV film)
Človek na moste
Žiarlivosť (TV film)
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
Hľadači svetla
Páni sa zabávajú
1970 Noc s mačkou
Strieborný Neptún (TV film)
1969 Chameleón (TV film)
Táto noc sa nikdy nevráti (TV film)
1968 Niet inej cesty
Traja svedkovia
1967 Zmluva s diablom
1966 Gigliho ária (TV film)
Kryštál z Istanbulu
Majster kat
1965 Neprebudený (TV film)
Ľudský hlas (TV film)
Žltý dostavník (TV film)
1963 Jánošík I., II.
Výhybka
1961 Pieseň o sivom holubovi
Vždy možno začať
1959 Skaly a ľudia
1958 Šťastie príde v nedeľu
1954 Komu dôverovať?

TV seriály

1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)
1975 Naši synovia (TV seriál)

Dokumentární

1988 Hudba a šport
Tanec v živote spoločnosti
Tanec v živote spoločnosti II.
1984 Bratislava mesto hudby
1981 Alexander Moyzes
1972 Goralské balady Ľudwika Korkoša
1957 Na vedľajšej koľaji
1956 Karol Ľudovít Libay
Príbetská jar
Slovenská národná galéria
1955 Deti mieru
V službách divadla
1954 Fraňo Kráľ
Víťazná pieseň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky