foto

Hannes Hellmann

  • nar. 25.10.1954 (65 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
Solo für Weiss - Es ist nicht vorbei (TV film)
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Grzimek (TV film)
Tatort - Der große Schmerz (TV film)
2014 Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
2013 Adieu Paris
Der Tote im Watt (TV film)
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Fraktus
Život není med
2011 Carl a Bertha (TV film)
Der Himmel hat vier Ecken
Lars
Lindburgs Fall (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Fasten à la Carte (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Schenk mir dein Herz
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Der Prinz
Die Trickser (TV film)
Eine Liebe in Venedig (TV film)
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Heiße Spur (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Livrez-nous Grynszpan (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
2007 K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 Der Seehund von Sanderoog (TV film)
Fussballfieber
Hluboko zmražený
Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Hexenküsse (TV film)
Ich bin ein Berliner (TV film)
Neun
Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Hellblau
Modrá metalíza
Mörderische Elite (TV film)
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
Liebe und Verlangen
Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Der Unbestechliche
Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
2001 All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)
Der König vom Block
Planet der Kannibalen
Sladké překvapení (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
Touha po Jackovi
1999 Derby
Gigantický
St. Pauli Nacht
1998 Geraubte Unschuld (TV film)
Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Hans Eppendorfer: Suche nach Leben
Milostné scény z planety Země
Und alles wegen Mama (TV film)
1997 Back in Trouble
Život je krásný
1996 Die Mutter des Killers
Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
Doppelter Einsatz - Terror (TV film)
Männerpension
1994 Wilde Jahre
1988 Augenblick Polen
Der kroatische Faust

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Miss Saigon (S09E18)
Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Summer a Sharky (S22E03)
2014 Trio (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kettenreaktion (S06E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Omelette Surprise (S11E18)
2013 Heldt (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Auf die Plätze, fertig, tot (S02E23)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ve stínu Feng-Shui (S01E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Wohnung mit Aussicht (S07E11)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
2009 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Mimo kontrolu (S01E04)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Výbušnina (S09E10)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Gelegenheit macht Diebe (S01E06)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
Rückkehr des Teufels (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
2000 Anke (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Tod am Meer (E01)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky