foto

Steven Fierberg

  • nar. Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Dear Eleanor
2015 El cielo es azul
Studio City (TV film)
Vincentův svět
2014 To nejsi Ty
9 Kisses
2013 Pulling (TV film)
2012 40 (TV film)
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
10 Years
2010 Láska a jiné závislosti
Twelve
2009 Rage
Repo Chick
2008 Days of Wrath
2007 Football Wives (TV film)
Holka z předměstí
Searchers 2.0
2005 Kaliforňanky
2004 Meet Market
2003 Osamělý strážce (TV film)
2002 Malý John (TV film)
Sekretářka
2001 Attila (TV film)
Jdi za svou hvězdou
2000 Red Letters
1999 Atomový vlak (TV film)
Bláznivá jízda
1997 Přežili dva (TV film)
1995 Kůň pro Danny (TV film)
Texas Justice (TV film)
1993 Osudný svah v Aspenu
1991 Štěstí z 29. ulice
1990 Zločinná spravedlnost (TV film)
1989 Hell High
Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
1988 Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Sharing Richard (TV film)
Spike of Bensonhurst
1987 Milostné hrátky (TV film)
1985 Double Negative
Sedm minut v nebi
1984 Streetwalkin'
1983 Brass Ring, The (TV film)
The First Time
Vortex
1982 Forty Deuce

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
307 (S03E07)
306 (S03E06)
2016 Aféra (TV seriál)
304 (S03E04)
303 (S03E03)
302 (S03E02)
další epizody (4)
2015 Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
209 (S02E09)
další epizody (9)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2010 Teenage Paparazzo
1984 In Our Hands

Herecká filmografie

Filmy

2007 Searchers 2.0
2004 Meet Market
2002 Sekretářka

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
310 (S03E10)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2006 Cinematographer Style

Režijní filmografie

Filmy

1990 Voodoo Dawn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace