foto

Marc Samuel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Meurtres sur le Lac Léman (TV film)
2015 La moitié du ciel
2014 24 jours
Marge d'erreur (TV film)
Ymma
2012 Hašišbába
2011 Loď lásky
Merci patron (TV film)
2010 Le Grand ménage (TV film)
2009 Un homme d'honneur (TV film)
2008 L'arbre de mai (TV film)
2007 Adieu mères
Adriana a já (TV film)
Falešná identita
Krevní pouto (TV film)
2006 Svět se nezboří (TV film)
2005 Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
Vous êtes libre? (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
2003 Láska na útěku (TV film)
Super prohnilí
2002 Aram
Kodex
2001 Přece bych ti nelhal!
À ma soeur!
2000 Envol, L'
Soudkyně Beaulieu (TV film)
1998 Heureusement qu'on s'aime (TV film)
Rewind
1992 Pověstný muž (TV film)
1987 Poslední léto v Tangeru
1986 Cikánka
Monte Carlo (TV film)

TV seriály

2014 Profil zločinu (TV seriál)
Ve jménu mého syna (S05E09)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
L'Ombre du passé (S08E01)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
En plein coeur (S07E01)
2011 Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mort suspecte (S06E06)
A la vie, à la mort (S06E05)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2002 Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
Fabio Montale (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Une femme en blanc (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace