foto

Sheila Keith

  • nar. 9.6.1920
    Aberdeen, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 14.10.2004 (84 let)
    Chertsey, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 The Rainbow Thief
1989 Venus Peter
1986 Profesore, jdete pozdě!
1983 Dům dlouhých stínů
1982 Frost in May (TV film)
Návrat vojáka
1978 The Comeback
1976 House of Mortal Sin
1975 The Doll (TV film)
1974 House of Whipcord
Hrůza
1970 Hearts and Flowers (TV film)
1969 It All Goes to Show

TV seriály

2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Tell Tale Hearts (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
Mog (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poor Little Rich Girls (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Escape (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Dostihy (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Ballet Shoes (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 It's Murder But Is It Art (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Copper Beeches (S01E04)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky