foto

Silvia Seidel

  • nar. 23.9.1969
    Mnichov, Západní Německo
  • zem. 31.7.2012 (42 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Ideální domácnost (TV film)
1995 Luise knackt den Jackpot
1990 Faith
1988 Anna
1984 Nekonečný příběh

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Altlasten (S12E39)
2007 V podezření (TV seriál)
Hase und Igel (E09)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe macht blind (S05E26)
Die Moorleiche (S05E25)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
S.O.S. Maria (S03E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1993 Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1990 Záchranka (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1989 Anna - Eigentlich heiße ich Silvia Seidel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky