foto

Silvia Seidel

  • nar. 23.9.1969
    Mnichov, Západní Německo
  • zem. 31.7.2012 (42 let)
    Mnichov, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Unter Verdacht - Hase und Igel (TV film)
2003 Ideální domácnost (TV film)
2002 Pfundskerl - SOS Maria, Der (TV film)
1995 Luise knackt den Jackpot
1990 Faith
1988 Anna
1984 Nekonečný příběh

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1993 Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
1992 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1990 Záchranka (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

1989 Anna - Eigentlich heiße ich Silvia Seidel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace