foto

Max Urlacher

  • nar. 4.9.1971 (49 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tonio & Julia - Der perfekte Mann (TV film)
2019 Rosamunde Pilcher: Schwiegertöchter (TV film)
2017 Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2014 Die Kraft, die Du mir gibst (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Zahrada rajských pokušení (TV film)
2012 Léto v Alsasku (TV film)
Mensch Mama! (TV film)
Vášeň
Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2010 Poslední patriarcha (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
Eine Liebe in der Stadt des Löwen (TV film)
Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Alles wieder gut
Nulová šance
Valkýra
Werther (TV film)
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Die Weihnachtswette (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Tatort - Engel der Nacht (TV film)
2006 Der die Tollkirsche ausgräbt
2005 Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
2004 Láska musí počkat (TV film)
2000 Princezna a bojovník
1999 Einfach raus (TV film)
Requiem für eine romantische Frau
1998 Jezerní královna
1995 Mutproben (TV film)
Nach Fünf im Urwald

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Hohe Erwartungen (S04E12)
Überdruck (S04E10)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Stolz (E04)
Tod (E01)
Professor T. (TV seriál)
Die Abrechnung (S01E02)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Thermodynamik (S01E09)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Litvinovova finta (S05E09)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Die Täuschung (E12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auge in Auge (S18E25)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Unversöhnlich (S05E13)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Narben (S16E17)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Tod à la carte (S07E11)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zurück in die Wirklichkeit (S09E09)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Doznání (S04E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Kmotra (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Unschuldig (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Sabine! (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Noc v nemocnici (S09E05)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2013 Eine mörderische Entscheidung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky