Reklama

Reklama

Epizody(28)

Obsahy(1)

Kvůli otcově podvádění v loterii je rodina 12leté X nucena prchnout ze své planety Zyrgon. Jejich útočištěm se stane Země. Problém je v tom, že na Zyrgonu jsou dospělí považováni za osoby značně nezodpovědné a hlavou rodiny je právě malá X. Ta má plné ruce práce nejen s tím, jak začlenit svoji potrhlou rodinu do nové společnosti, ale i s intergalaktickou policií, která je jim neustále v patách. (BlackMount)

(více)

Recenze (3)

Narcis 

všechny recenze uživatele

Organizatorka rodiny X - pamatuju si par scenek - v jedne z nich maly kluk telepaticky ovladal tuzku, ktera mu psala ukol ... ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

V detstvi jsem tento serial zboznoval. Pro ty kteri nevedi o co jde: Cesky nazev to ma "UPROSTŘED GALAXIE ZAHNĚTE VLEVO" a vysilali ho na CT1 v ramci Studio Oaza (uvadela Eva Brettschneiderová). Strucny dej (uz si ho moc nepamatuju): Divka jmenem X zije s rodinou na planete Zirgon. X je hlavou rodiny. Z nejakeho duvodu opousti planetu a utikaji na planetu zemne. Sef neco jako velky serif planety je poveren aby ji a jejich rodinu nasel a X hodil jako trest do lavy (na Zirgonu neco jako u nas trest smrti). ()

Reklama

Reklama