foto

Philippe Duclos

  • nar. 8.12.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Justice Dot Net
2016 Bláznivá pětka
2015 En équilibre
2014 Ptáci a lidé
2013 Lazare
2010 Un poison violent
2008 Dívka z Monaka
Les Paradis perdus
1996 Coeur de cible (TV film)
1991 Všechna jitra světa - vyp.
1974 La Loire, Agnès et les garçons (TV film)

TV seriály

2019 Umění zločinu (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 Umění zločinu (TV seriál)
Ďáblův malíř - 2. část (S02E06)
Ďáblův malíř - 1. část (S02E05)
Zraněný muž - 2. část (S02E04)
další epizody (5)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
Epizoda 10 (S07E10)
další epizody (12)
2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Umění zločinu (TV seriál)
Pod rouškou tmy - 2. část (S01E06)
Pod rouškou tmy - 1. část (S01E05)
Galantní vražda - 2. část (S01E04)
další epizody (6)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
další epizody (12)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Dvojí život (S01E03)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (12)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (10)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Trest smrti (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky