foto

Stéphane Freiss

  • nar. 27.11.1960 (58 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zpovědi
2015 L'Oriana
Les Blessures de l'île (TV film)
2014 Podnájemnice
Ça va passer... Mais quand? (TV film)
2013 Une autre vie
2010 Camus (TV film)
Život po životě
2009 Osudová krása (TV film)
Zlato
2008 De sang et d'encre (TV film)
Les Dents de la nuit
Papillon noir (TV film)
Vítejte u Ch'tisů
Ça se soigne ?
2007 Autopsy (TV film)
Je hais les vacances (TV film)
Un certain regard
Un château en Espagne
2006 Innocents, Les (TV film)
Je hais les parents (TV film)
Les aventuriers des mers du Sud (TV film)
Říkejte mi Elizabeth
2005 Láska na věky (TV film)
Petit homme (TV film)
2004 5x2
Velká role
2003 Děti nesnáším (TV film)
Napoleon
Střílejte na Francouze!
2002 Si j'étais lui (TV film)
2001 Betty Fisherová a další příběhy
C'era una volta in Sicilia
Grande vie!, La
Tra due mondi
2000 Sulla spiaggia e di là dal molo
1999 Collègues, Les
1998 Clarissa (TV film)
Lekce z lásky (TV film)
Maléry paní Margaret
Poslední z romantiček (TV film)
Ça reste entre nous
1997 Comme des rois
La mère de nos enfants (TV film)
1996 Dernière fête, La (TV film)
Pêcheur d'Islande (TV film)
1995 Ce que savait Maisie (TV film)
Farinet, héros et hors-la-loi (TV film)
Fils de Gascogne, Le
Láska jako prémie (TV film)
1994 Aquila della notte, L´ (TV film)
1993 Rukojmí navíc (TV film)
1992 Les mauvais instincts (TV film)
1991 Prý jsme manželé (TV film)
Tribu, La
1990 The King's Whore
Šeherezáda a gentleman
1989 Bois noirs, Les
Talleyrand ou Les lions de la revanche (TV film)
1988 Šuani
1986 Complexe du kangourou, Le
1985 Bez střechy a bez zákona
Emmenez-moi au théâtre: La robe mauve de Valentine (TV film)
1984 Emmenez-moi au théâtre: Croque-Monsieur (TV film)
Parents ne sont pas simples cette année, Les
1983 První touhy

TV seriály

2017 Nina (TV seriál)
Celui qui n'a jamais (S03E09)
2016 Le Secret d'Élise (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Jeden za všechny (S05E01)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Vyjít ze stínu (S04E12)
V záři reflektorů (S04E11)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Le Cheval de Troie (E08)
Paranoïa (E07)
Otages 2/2 (E06)
další epizody (8)
2005 Village départ (TV seriál)
1997 Ohnivá poušť (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
M'as-tu-vu? (TV seriál)
1985 Tender Is the Night (TV seriál)

Dokumentární

2000 Jeunes premiers d'hier et d'aujourd'hui, Les (TV seriál)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1993 Zone interdite (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace