foto

Sharon Morgan

  • nar. 1950
    Llandyfaelog, Carmarthenshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Is Thicker Than Water
2014 A Poet in New York (TV film)
Evermoor (TV film)
Under Milk Wood (TV film)
2013 Cirkus
Svengali
2011 Resistance
2002 Pleasure Pill
1993 Gadael Lenin
1989 Angry Earth, The
1982 Giro City
1978 Grand Slam (TV film)

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
2019 15 Days (TV seriál)
2016 Temný Wales (TV seriál)
Bez milosti (S03E03)
2014 Tajemství Evermooru (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Vězeň (S01E03)
2011 Alys (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (6)
2008 Torchwood (TV seriál)
Something Borrowed (S02E09)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2006 Caerdydd (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Y Pris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky