foto

Brent Fletcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
Fear and Loathing on the Planet of Kitson (S06E03)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Fun & Games (S05E06)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Farewell, Cruel World! (S04E20)
Broken Promises (S04E09)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Nezdařené experimenty (S03E19)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Providence (S01E18)
Zázračné místo (S01E11)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Dívka v květovaných šatech (S01E05)
Camp (TV seriál)
Deception (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Rozdělené cesty (S03E08)
Slovo muže (S03E03)
2012 Spartakus (TV seriál)
Zrůdy (S02E09)
Místo na tomto světě (S02E02)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Zúčtování (E05)
2010 Spartakus (TV seriál)
Prozření (S01E12)
Obřad dospělosti (S01E10)
Sláva a zoufalství (S01E07)
další epizody (4)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
Keeping Up Appearances (S03E07)
2004 Ztraceni (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky