foto

Brent Fletcher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Fun & Games (S05E06)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Farewell, Cruel World! (S04E20)
Broken Promises (S04E09)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Failed Experiments (S03E19)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Providence (S01E18)
The Magical Place (S01E11)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
Camp (TV seriál)
Deception (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Rozdělené cesty (S03E08)
Slovo muže (S03E03)
2012 Spartakus (TV seriál)
Zrůdy (S02E09)
Místo na tomto světě (S02E02)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Zúčtování (E05)
2010 Spartakus (TV seriál)
Prozření (S01E12)
Obřad dospělosti (S01E10)
Sláva a zoufalství (S01E07)
další epizody (4)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace