foto

Jens Eulenberger

  • nar. 2.1.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zettl
2006 Hledám rodinu (TV film)
Lauf der Dinge
Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
2003 Hon na žháře (TV film)
2001 Wunde, Die (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1999 Charlotte Link - Die Sünde der Engel (TV film)
1998 Vickys Alptraum (TV film)
1997 Seitensprung in den Tod (TV film)
1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)

TV seriály

2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
2003 Krista (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebesdienste (S01E09)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky