foto

Bernd Jeschek

  • nar. 10.1.1949 (72 let)
    Gaal, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Željesboj (TV film)
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
Puccini (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2000 Přijď, sladká smrti
1998 Alle für die Mafia (TV film)
1982 An uns glaubt Gott nicht mehr (TV film)
1976 Badeunfall, Ein (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
Totstellen (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
Bahöh (S01E01)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Figarova pomsta (S06E22)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Durchkreuzte Plätze (E08)
další epizody (7)
Schlawiner (TV seriál)
Die Suppe (S01E07)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Parťáci (S03E07)
Nebezpečná rada (S03E05)
Těžké rozhodování (S03E02)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Katyas Geheimnis (S02E08)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abgehört (S04E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Ein Hundeleben (S01E04)
Frühlingserwachen (S01E03)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Commissario Corso, Il (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Místo činu (TV seriál)
Wir werden ihn Mischa nennen (S17E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky