foto

Maria Ketikidou

  • nar. 9.6.1966 (54 let)
    Hagen, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
2010 Fasten à la Carte (TV film)
2009 Soul Kitchen
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
1989 Aufs Ganze (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
1985 Alles Paletti (TV film)
1983 Heartbreakers, Die

TV seriály

2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Sterne des Südens (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Früher war alles besser! Oder? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky