foto

Jan Fedder

  • nar. 14.1.1955 (64 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Hafenpastor und das Blaue vom Himmel (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
O rybáři a jeho ženě (TV film)
Ohne Gnade
Stille (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Der Hafenpastor (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Die Auflehnung (TV film)
2009 Die Göttliche Sophie (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Meine Tochter und der Millionär (TV film)
Soul Kitchen
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Insel des Lichts (TV film)
U-900
2007 Scénář lásky (TV film)
2006 Der Mann im Strom (TV film)
2005 Pašák - Bezesné noci (TV film)
2004 Loď snů - Austrálie (TV film)
2002 Loď snů - Zambie (TV film)
2000 Heimatgeschichten - O Tannenbaum (TV film)
Loď snů: Bali (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Werner - Volles Rooäää!!!
1995 Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1991 Schwarz Rot Gold - Stoff (TV film)
Superstau
1990 Land in Sicht
Werner - Beinhart!
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Seine beste Rolle (TV film)
Singles (TV film)
1988 Experte, Der
1987 Jakub za modrými dveřmi
Místo činu - Plni nenávisti (TV film)
1986 Preis der Feigheit (TV film)
1985 Deadly Twins
1984 Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
Sohn des Bullen, Der
Unser Mann vom Südpol (TV film)
1983 Leichten Zeiten sind vorbei, Die
Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
1982 Místo činu - Dívka na schodech (TV film)
1981 Ponorka
1979 Geteilte Freude (TV film)
Tilt (TV film)

TV seriály

2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Reisedienst Schwalbe (TV seriál)

Dokumentární

2018 Bauer, Bulle, Volksschauspieler (TV film)
2015 Peter Heinrich Brix - ein Mann mit Charakter (TV film)

Host

TV pořady

2018 Die wunderbare Welt des Lachens - Die besten Sketche aller Zeiten (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1985 Hamburg Journal (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace