foto

Adam Cywka

  • nar. 23.9.1968 (52 let)
    Wrocław, Województwo dolnośląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Najmro. Kocha, kradnie, szanuje
2019 Vše pro mou matku
2018 Návrat
Plan B
Zábava, zábava
2017 Dcera
Tichá noc
2014 Bohové
2013 Fremde Farben
2012 Beze studu
2011 80 milionů
2009 Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
2004 Królowa chmur (TV film)
1990 Polepšovna

TV seriály

2020 Motyw (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S13E05)
Episode 1 (S13E01)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Ślubu nie będzie (E11)
Duchy przeszłości (E10)
Pojedynek (E08)
další epizody (10)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelna fascynacja (S08E04)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piotruś Pan (S13E05)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (18)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (19)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
další epizody (5)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Głęboka woda (TV seriál)
Psy (S01E12)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Włatcy móch (TV seriál)
Zmiana warty (S08E06)
WUWUWU Maupa w zoo (S08E05)
Bonczek (S08E04)
další epizody (6)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Grupa Rainera (S02E08)
Ślad na fotografii (S02E07)
další epizody (7)
Włatcy móch (TV seriál)
Pokóta (S07E16)
Kurde (S07E15)
Ani Siur Siur (S07E14)
další epizody (29)
2008 Włatcy móch (TV seriál)
Wioha (S05E15)
Festyn (S05E14)
Miszczu Makratury (S05E13)
další epizody (27)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Włatcy móch (TV seriál)
Jasełki (S03E15)
Piure dla słonia (S03E14)
Kompu-kompu (S03E13)
další epizody (27)
2006 Włatcy móch (TV seriál)
Muzełum (S01E12)
Ałtobus i suwenira (S01E11)
Korzóh, mleczarka i korek do rzaby (S01E10)
další epizody (12)
Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (8)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky