Reklama

Reklama

Curiosa

  • Francie Curiosa
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Paříž roku 1895, Pierre je dandy a básník. Spolu s přítelem Henrym jsou oba zamilovaní do Marie, dcery jejich básnického mentora. Ačkoliv Marie má ráda Pierra, vezme si Henryho, aby splatila tátův dluh. Pierre prchá do Alžíru, kde potkává uhrančivou Zohar. Poté co vezme Zohar zpátky do Paříže, začíná se vše pořádně komplikovat… (Pilot Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

mira007 

všechny recenze uživatele

Maria miluje Pierra, ale musí si pro peníze vzít jeho nejlepšího kamaráda. Pak se Pierre vrátí z Alžíru s krásnou Zohar a je něj bohém s foťákem a Maria je zpět a protože se to odehrává v prudérní kostýmové strojené době a proto se to hemží hláškama jako " naučím tě neřestem"" nafoť mne v pozicích, které odporují dnešní morálce" apod. Francouzský film jako artová oslava ženského těla ( točila to žena tak celkem vkusně) a objevování hranic sexuality v době, která měla hranice hodně přísné. Jako jo, estetický zážitek to i chvíli baví , nadcením tři hvězdy za furt nahatý Noémie Merlant ( která se mi hodně líbila v Portrétu dívky v plamenech ) a nádhernou Camélia Jordana a že mám rád filmy o malování a focení, jenže problém je, že výsledkem jako celku je to dost intelektuální nuda. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Konec 19. století. Marie je provdána za nudného básníka Henryho, který si ji v podstatě koupí u jejích rodičů, protože je do ní bláznivě zamilován. Marie však touží po Pierrovi a není proto divu, že jakmile se vrátí z cest, stane se jeho milenkou. Není však všechno zlato, co se třpytí. Marie brzy zjišťuje, že není jediným objektem touhy pro Pierra, který má zálibu ve focení žen. Situaci ještě více zkomplikuje manžel, který najde všechny hanbaté fotky Marie. Snad jen francouzský režisér by dokázal natočit erotický film tak přirozeným způsobem. Celkově se na film dobře dívá a oceňuji vynikající technické provedení. Třešničkou na dortu je BRILANTNÍ elektronický soundtrack, který kupodivu k filmu sedne jako poklička na hrnec. https://youtu.be/8cVfkFD77AA ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Sedla mi moderní elektronická hudba i rekonstrukce původních fotografií a vůbec kamera celkově. Oba hlavní představitelé mají jiskru. Je poznat, že film točila žena, takže erotika je vkusná. Příběh je klasickými vztahovým propletencem, který samozřejmě nenabízí nic nového, ale to už lze v tomto ranku vymyslet jen těžko. Bavily mě historické detaily jako milostné dopisy putující trubkami s kanalizací. Naše milostná psaní cestují s hovny, má drahá. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejně nesnesitelné a o hovnu jako Egon Schiele - nechápu tu stupidní módu přivádět dnes na svět filmy zrovna z této éry. Strašně mě to nebavilo - absolutně všechno, co se v tom filmu řeší, mi přišlo neuvěřitelně fádní, banální a milionkrát zpracované jinde. Navíc se v tom filmu nevyskytuje jediná hezká holka, což je více než smutné s ohledem na fakt, že si to nárokuje téměř 2 hodiny vašeho času. Noémie Merlant vypadá jako ošklivější verze Emmy Watson, jen s tím rozdílem, že Emmu nahou ve filmu nikdy neuvidíme, takže je nutné vzít s povděkem aspoň tu Noémii - nechť, ale ostatní herečky už nestojí ani za zmínku. Navíc to má soundtrack, který je totálně mimo a k dobovému filmu se nehodí (že by neblahý vliv Baze Luhrmanna?), a celkově jsem tam asi nenašel nic, kvůli čemu by ten film stál za vidění, byť někomu těch pár nahatých zadků asi ke štěstí stačí. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Holý vták, holé kundy, niekto si tu seriózne zmýlil žáner. Dramagická rovina je natočená v pohode, ale dalo sa to aj bez explicitnosti. Inak Marie de Heredia, ktorá je hlavnou predstaviteľkou tohto neumeleckého počinu a zároveň nevydareného soft porna, má vo svojom životopise na francúzskej wikipedii z polovice len zoznam, koľko mala známych milencov. Neznámych už nestihli spočítať. To už mi je skvelá kariéra! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama