foto

Alexa Wiegandt

  • nar. 10.2.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
2002 Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
1992 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1988 A.D.A.M.
1987 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (S01E12)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace