foto

Paula Paul

  • nar. 1.1.1971 (49 let)
    Herborn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Hochzeit
2019 Tatort - Tschill Out (TV film)
Zwischen zwei Herzen (TV film)
2018 Hot Dog
Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2017 Conni a její kamarádi - Tyranosaurovo tajemství
2015 O panně Mahuleně (TV film)
2014 Králova zahradnice
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Ein Tick anders
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 Das Glück ist eine Katze (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
Otto's Eleven
Tajemství velryb (TV film)
2009 Tatort - Häuserkampf (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Schöner Leben
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Druhá liga
Im Schwitzkasten
Naboso
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Kebab Connection
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
2002 Storno
2001 Auf Herz und Nieren
Zúčtování s minulostí
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
1999 Gigantický

TV seriály

2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Geständnis (S14E14)
2015 5 Satansbraten (TV seriál)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Auf der Flucht (S02E06)
Freundschaftsdienst (S02E05)
Falsche Fährte (S02E04)
další epizody (6)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Was bleibt (S01E04)
Jetzt oder nie (S01E03)
Schmerzhafte Erinnerung (S01E02)
další epizody (4)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Fingerübungen (S01E03)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Totes Erbe (E03)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky