foto

Boris Mojsovski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Awakening the Zodiac
2015 Charming Christmas (TV film)
Hello, It's Me (TV film)
Kidnap Capital
2014 Apple Mortgage Cake (TV film)
The Memory Book (TV film)
2013 Nurse 3D
Torment
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
Skopje Remixed
2011 Svět po zániku
2010 Nový začátek (TV film)
2009 Jazzman
2005 White Dog Sacrifice, The

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
Faith (S02E03)
další epizody (4)
2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
Runaway (S01E01)
Titans (TV seriál)
Koriand‘r (S01E10)
Donna Troyová (S01E08)
Jason Todd (S01E06)
další epizody (6)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (9)
12 opic (TV seriál)
Bratři (S03E04)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzkříšení (S02E11)
Otec (S02E10)
Hyena (S02E09)
další epizody (7)
Between (TV seriál)
Don't Look Back (S02E06)
Horatio Rising (S02E05)
Extraction (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bitten (TV seriál)
Fine Temporum (S02E10)
Scavenger's Daughter (S02E09)
Dark Arts (S02E08)
další epizody (9)
2009 Kuriózní a neobvyklá úmrtí (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mistři manipulace (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Neil
2002 Three and a Half

TV seriály

2019 Titans (TV seriál)
Atonement (S02E09)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Kidnap Capital

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Neil
2002 Three and a Half

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky