foto

Samir Fuchs

  • nar. 14.3.1977 (41 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein starkes Team – Gestorben wird immer (TV film)
2016 Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
No Monsters in Berlin
Speechless
Vítejte u Hartmannů
2015 Das beste aller Leben (TV film)
Heimat ist kein Ort (TV film)
Ich bin dann mal weg
Karbala
2014 Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Tatort - Melinda (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Iron Sky
Kobra 11 - Chamtivost (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Pomsta Kasandry (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Ten den přijde (TV film)
2003 Vier Könige, drei Regeln

TV seriály

2017 Dschermeni (TV seriál)
Wilder (TV seriál)
Schlucht (E03)
Schlüssel (E02)
Knochen (E01)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Separační úzkost (S05E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace