foto

Samir Fuchs

  • nar. 14.3.1977 (43 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Auftrag (TV film)
Schnitzel de Luxe (TV film)
2017 Die Herberge
Queen of Oasis
2016 Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
No Monsters in Berlin
Speechless
Vítejte u Hartmannů
2015 Das beste aller Leben (TV film)
Heimat ist kein Ort (TV film)
Ich bin dann mal weg
Karbala
2014 Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
2013 Tatort - Melinda (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Iron Sky
Tod einer Polizistin (TV film)
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Pomsta Kasandry (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Ten den přijde (TV film)
2003 Vier Könige, drei Regeln

TV seriály

2020 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 2 (S05E02)
2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Dschermeni (TV seriál)
Neue Leben (E06)
In den Augen der anderen (E02)
Wilder (TV seriál)
Schlucht (S01E03)
Schlüssel (S01E02)
Knochen (S01E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Gestorben wird immer (E71)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Separační úzkost (S05E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Himmelreich (S07E03)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Chamtivost (S17E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Amerikas Alptraum: Der 11. September 2001 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky