foto

Jenny Gröllmann

  • nar. 5.2.1947
    Hamburg, Hamburg, Německo
  • zem. 9.8.2006 (59 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Erbsen auf halb 6
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2002 Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Jagd auf den Plastiktüten-Mörder (TV film)
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
Zutaten für Träume
2000 Verzweiflung
1999 Gaukler der Liebe (TV film)
Lautlose Schreie - Eine Frau in Gefahr (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
Liebe auf Abwegen (TV film)
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tod eines Callgirls (TV film)
Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
1996 Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
1995 Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
Schwurgericht - Die verschollene Akte (TV film)
Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Schwurgericht - Schmutzige Wäsche (TV film)
Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
1989 Barbaron (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
1988 Passage (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
S pocitem viny (TV film)
1986 Přízrak v křoví (TV film)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort - Sachlich richtigr (TV film)
Hälfte des Lebens
Variete (TV film)
1984 Die Poggenpuhls (TV film)
Heiße Ware in Berlin (TV film)
Smrt na jezeře (TV film)
1983 Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Ich sehe was, was du nicht siehst (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Spur des 13. Apostels (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
1981 Besuch eines Herrn (TV film)
Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
Katharina in der Klemme (TV film)
Zieht blank, Kavaliere! (TV film)
1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Vážné hry
1979 Alles im Garten (TV film)
Die Birke da oben (TV film)
Hochzeit in Weltzow (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
1977 Útěk
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich hab' nichts anzuziehen (TV film)
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
1973 Eva und Adam oder Wieviel Sterne hat der Himmel (TV film)
Eva und Adam oder drum prüfe! (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Ich bin einem Mädchen begegnet (divadelní záznam)
Maska (TV film)
1971 Filmemacher (TV film)
Kennen Sie Urban?
1970 Netzwerk
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Geschichte der Rosemarie E. (TV film)
1968 Bylo mi devatenáct
1967 Geschichten jener Nacht
Oma und die bösen Buben (TV film)
1953 Knights of the Round Table

TV seriály

2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Um jeden Preis (S07E02)
2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Mama und ich (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda s potleskem (S08E03)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Was am Ende übrig bleibt (S02E06)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ich will da sein - Jenny Gröllmann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky