foto

Sonja Gerhardt

  • nar. 2.4.1989 (29 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Od deseti let toužila stát se herečkou. Jedenáct let tančila v dětském souboru berlínského Fridrichstadt-Palastu. Chtěla se stát balerínou, avšak jí zradily její krátké nohy. Profesionálně začala hrát v 17 letech v televizním seriálu Love is in the air a během let se stala jednou z nejzaměstnanějších německých hereček.

Tato německá „Jennifer Lawrence", jak blonďatu, pihovatou krásku nazývají, okouzlila USA, když na festivalu Sundance představila špionážní seriál Deutschland 83, ve kterém hraje přítelkyni špiona Stasi.

RizekCRF

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heilstätten
Kalte Füße
2016 Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
Sin & Illy Still Alive
Unser Traum von Kanada (TV film)
2014 Dessau Dancers
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Tape_13
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Breakpoint
Dotek ticha (studentský film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Jantarová komnata (TV film)
Mittlere Reife (TV film)
Sněženka a Růženka (TV film)
Turecky snadno a rychle
2011 Cizí holka (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Loď snů - Kambodža (TV film)
Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Kopí osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Sopka (TV film)
Žáby k zulíbání 3
2008 Léto
Sklaven und Herren (TV film)

TV seriály

2018 Deutschland 86 (TV seriál)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Hochzeit im Paradies (E03)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
ABC (S01E03)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Alles Gangsta (S02E01)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2001 Trickboxx (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace