foto

Sonja Gerhardt

  • nar. 2.4.1989 (32 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Od deseti let toužila stát se herečkou. Jedenáct let tančila v dětském souboru berlínského Fridrichstadt-Palastu. Chtěla se stát balerínou, avšak jí zradily její krátké nohy. Profesionálně začala hrát v 17 letech v televizním seriálu Love is in the air a během let se stala jednou z nejzaměstnanějších německých hereček.

Tato německá „Jennifer Lawrence", jak blonďatu, pihovatou krásku nazývají, okouzlila USA, když na festivalu Sundance představila špionážní seriál Deutschland 83, ve kterém hraje přítelkyni špiona Stasi.

RizekCRF

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Pfefferkörner und der Schatz der Tiefsee
Die Wolf-Gäng
Jim Knopf und die Wilde 13
2019 Ein ganz normaler Tag (TV film)
2018 Heilstätten
Kalte Füße
2016 Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
Sin & Illy Still Alive
Unser Traum von Kanada (TV film)
2014 Dessau Dancers
Die Schlikkerfrauen (TV film)
Tape_13
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Breakpoint
Dotek ticha (studentský film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Jantarová komnata (TV film)
Mittlere Reife (TV film)
Sněženka a Růženka (TV film)
Turecky snadno a rychle
2011 Cizí holka (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Kopí osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Sopka (TV film)
Žáby k zulíbání 3
2008 Léto
Sklaven und Herren (TV film)

TV seriály

2021 Ku'damm 63 (TV seriál)
2018 Deutschland 86 (TV seriál)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Hochzeit im Paradies (E03)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
ABC (S01E03)
2016 Tančírna na hlavní třídě ’56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Alles Gangsta (S02E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Drahtzieher (S05E17)
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
Das Traumschiff (TV seriál)
Kambodža (E66)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Killesberg-Baby (S02E10)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (S41E27)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles oder Nichts (S11E21)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Trickboxx (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)