foto

Owen Bush

  • nar. 10.11.1921
    Savannah, Missouri, USA
  • zem. 12.6.2001 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nezávislý
Red Letters
1999 Nebezpečná síť
1998 Běh černé kočky (TV film)
1995 Prehysteria! 3
1994 Obchodník s láskou (TV film)
Prehysteria! 2
Where Are My Children? (TV film)
1993 Tina Turner
1991 Dobrák Rover
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1984 Poslední hvězdný bojovník
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1979 Dreamer
1978 Skateboard
Wild and Wooly (TV film)
1976 Flash and the Firecat
Flight of the Grey Wolf (TV film)
1975 Knedlíková banda
1973 Muž, který miloval Kočičí tanec
Poor Devil (TV film)
1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)
Heist, The (TV film)
1971 Alias Smith and Jones (TV film)
Vanishing Point
Švindl
1969 Pobertové
1967 Bonnie a Clyde
Údolí panenek
1964 Elvis Presley: Roustabout
1960 Cage of Evil
Ma Barker's Killer Brood
1958 Coffee Break
Murder on the Screen
1957 Delikventi
1956 Magic Bond, The
1955 Perfect Crime, The

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Zlatý důl v Novém Mexiku (1. část) (S05E23)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Herndon (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Harvey Korman Show, The (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Sirota's Court (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The Pulse of the City (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace