foto

Helmut Rühl

  • nar. 1955
    Tuttlingen, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Dobrý soused
2010 Das Rote Zimmer
Kalte Karibik
2009 Diamantenhochzeit
Kill Your Darling (TV film)
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Nemrtvý virus
Sara
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
2006 Aal im Schädel (studentský film)
Drawn in Blood
Ludgers Fall
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
Fliehendes Land
Místo činu: Pohádkový les (TV film)
SommerHundeSöhne
2002 Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Amour, l'argent, l'amour, L'
1999 Život za život (TV film)
1998 Raw Data
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1986 Tatort - Strindbergs Früchte (TV film)
1985 Der Marquis von Keith (TV film)
1981 Sommergäste (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Příliš mnoho kuchařů (S04E05)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geisterhaus (S10E10)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Wiener Glut (S01E05)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky