foto

Celeste Yarnall

  • nar. 26.7.1944
    Long Beach, California, USA
  • zem. 7.10.2018 (74 let)
    Westlake Village, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbelievable!!!!!
2017 Star Trek Equinox: The Night of Time (TV film)
2012 Elvis Found Alive
2007 Star Trek: Of Gods and Men
The Two Sisters
2005 Skinwalker: Curse of the Shaman
2003 Shrink Rap
1993 Půlnoční polibek
Včera narození
1991 Bláznivá jízda
Ctižádost
Daughters of Privilege (TV film)
1990 Směšně o lásce
1987 Osudná droga
1973 Štír
1972 Mechanik zabiják
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Beast of Blood
Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
The Velvet Vampire
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
In Name Only (TV film)
1968 The Face of Eve
1963 Pod stromem věčného pokušení

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Jablko (S02E09)
1965 Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl
2013 Femme
2010 Holky s mačetami útočí!
2001 Drive-in Movie Memories
1972 Elvis na turné - a.z.

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 The Cure
We the People
2013 Femme

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace