foto

John Henry Cox

  • nar. 18.12.1951 (68 let)
    Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2013 Butterflies of Bill Baker
2010 Doktor Smrt (TV film)
Píseň mého srdce
2009 Sordid Things
2008 Loupež v Brooklynu
2007 Holka na hlídání
1998 Stav obležení
1996 West New York
1988 Maškaráda
Robots
1976 Nejdelší cesta
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film)

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Deadbeat (TV seriál)
Death List Three (S03E13)
Abra-Cadaver (S03E12)
Domek z karet (TV seriál)
46. kapitola (S04E07)
45. kapitola (S04E06)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Domek z karet (TV seriál)
29. kapitola (S03E03)
28. kapitola (S03E02)
2014 Domek z karet (TV seriál)
16. kapitola (S02E03)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Na titulní straně (S02E05)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disabled (S11E17)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
New York Minute (S16E08)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)

Dokumentární

2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2000 Endurance: Shackleton's Legendary Antarctic Expedition, The
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky