foto

John Henry Cox

  • nar. 18.12.1951 (66 let)
    Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2013 Butterflies of Bill Baker
2010 Doktor Smrt (TV film)
Píseň mého srdce
2009 Sordid Things
2008 Loupež v Brooklynu
2007 Holka na hlídání
1998 Stav obležení
1996 West New York
1988 Maškaráda
Robots
1976 Nejdelší cesta
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film)

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 29 (S03E03)
Chapter 28 (S03E02)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 16 (S02E03)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bury the Lede (S02E05)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)

Dokumentární

2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2000 Endurance: Shackleton's Legendary Antarctic Expedition, The
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace