foto

Tim Sampson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Black Cloud
2003 Backroads
1996 Cherokee Kid (TV film)
1994 Vzpoura na Wounded Knee (TV film)
1992 Shadowhunter (TV film)
1991 A Climate for Killing

TV seriály

2012 Grimm (TV seriál)
The Bottle Imp (S02E07)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sweet Dee Has a Heart Attack (S04E10)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zlatý padák (S01E01)
2001 Spaced (TV seriál)
Mettle (S02E03)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Čarodějův učeň (S01E09)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Revenge Is the Nuts (S06E05)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1996 West, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky