foto

Jan Mybrand

  • nar. 26.1.1959 (60 let)
    Kolsva, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Same Same
2010 Kommissarie Späck
Änglagård - Tredje gången gillt
2009 Kenny Begins
Muži, kteří nenávidí ženy
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2007 August (TV film)
Úžasná a milovaná
2005 27 sekundmeter snö (TV film)
2004 Kärlekens språk
2001 Sprängaren
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
Hundhotellet
Skleněná křídla
1999 Stjärnsystrar
Trettondagsafton (TV film)
Vägen ut
1997 Chock. Kött (TV film)
Kalle Blomkvist och Rasmus
Selma & Johanna - en roadmovie
1996 Jerusalem
Nezvěstný
1995 Jönssonligans största kupp
1994 Den vite riddaren (TV film)
Änglagård - andra sommaren
1993 Osudová záležitost (TV film)
Sista dansen
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
Änglagård
1989 Daleko domů (TV film)
1987 Nionde kompaniet

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Den první (S01E01)
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
2009 Mannen under trappan (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
Skulden (S02E02)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
Höök (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
Paragraf 9 (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
Pappas flicka (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace