foto

Gisela Uhlen

  • nar. 16.5.1919
    Leipzig, Německá říše
  • zem. 16.1.2007 (87 let)
    Kolín nad Rýnem, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
1996 Katze von Kensington, Die (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1992 Zürich - Transit
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Toto hrdina
1983 Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Skřítek pana Edera
Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1979 Manželství Marie Braunové
1977 Frauen in New York (TV film)
1976 Jenny Treiblová (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
1975 Bis zur bitteren Neige
Ludwig Ganghofer: Der Edelweißkönig
Tatort - Als gestohlen gemeldet (TV film)
1974 Die Kinder Edouards (divadelní záznam)
Drei Männer im Schnee
1972 Ferdinand Lassalle (TV film)
1971 Leiche gesucht (TV film)
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
1969 Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Hôtel du commerce (TV film)
Zimmerschlacht, Die (TV film)
1968 Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky (TV film)
Lady Hamiltonová
Mathilde Möhring (TV film)
1967 Panamaskandal, Der (TV film)
1966 Bucklige von Soho, Der
Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
1965 Die eigenen vier Wände (TV film)
Ferien mit Piroschka
Hotel der toten Gäste
1964 Der Apoll von Bellac (TV film)
Der Mann nebenan (TV film)
Der Mitternachtsmarkt (TV film)
Ein Leben lang (TV film)
Eurydike (TV film)
König Richard III (TV film)
1963 Aufstand der Gehorsamen (TV film)
Dr. Joanna Marlowe (TV film)
Indický šátek
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
Kleinen Füchse, Die (TV film)
1961 1913 (TV film)
Ruf zur Leidenschaft (TV film)
1960 Mit 17 weint man nicht
1959 Reifender Sommer
1958 Emilia Galotti
1956 Das Traumschiff
Mirandolina (TV film)
1955 Lékař z Heilbronnu
1952 Türme des Schweigens
1951 Schweigende Mund, Der
1950 Der fallende Stern
1949 Große Liebe, Eine
1945 Stumme Gast, Der
1944 Die Zaubergeige
1943 Die beiden Schwestern
Symfonie života
1942 5. Juni, Der
Rembrandt
Schicksal
Zwischen Himmel und Erde
1941 Ohm Krüger
1940 Die Rothschilds
Die unvollkommene Liebe
Zwischen Hamburg und Haiti
1939 Morgen werde ich verhaftet
1938 Liebelei und Liebe
Tanz auf dem Vulkan
1936 Annemarie. Die Geschichte einer jungen Liebe

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1949 Große Liebe, Eine

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace