foto

Billie Bird

  • nar. 28.2.1908
    Pocatello, Idaho, USA
  • zem. 27.11.2002 (94 let)
    Granada Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Soudcem z nouze
1993 Dennis - postrach okolí
1990 End of Innocence, The
Sám doma
1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
That's Adequate
1988 Ernest zachraňuje Vánoce
Save the Dog! (TV film)
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Chlapec - krysa
Ztřeštěné léto
1984 Sixteen Candles
1983 Návrat Maxe Dugana
1982 Lékařská akademie
1972 Stand Up and Be Counted
1970 Getting Straight
1968 Podivný pár
1967 Bosé nohy v parku
1966 Las Vegas Hillbillys, The
1961 Cat Burglar, The
Secret of Deep Harbor
1960 Too Soon to Love
1959 Blue Denim
Born to Be Loved
1958 Unwed Mother
1957 Panama Sal
The Joker Is Wild
1954 Woman's World
1953 Half a Hero
1952 Anything Can Happen
Just Across the Street
My Man and I
My Wife's Best Friend
Somebody Loves Me
1951 Darling, How Could You!
Journey Into Light
Rhubarb
The Lemon Drop Kid
The Mating Season
1950 Dallas

TV seriály

1997 George & Leo (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Charmings, The (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace