foto

Emil Rameau

  • nar. 13.8.1888
    Berlín, Německá říše
  • zem. 9.9.1957 (69 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1949 Sword in the Desert
The Great Sinner
The Lady Takes a Sailor
The Red Danube
1948 Arch of Triumph
Pláč města
The Main Street Kid
1947 The Ghost Goes Wild
Time Out of Mind
Where There's Life
1946 So Dark the Night
The Return of Monte Cristo
Two Sisters from Boston
Two Smart People
1945 Her Highness and the Bellboy
Scotland Yard Investigator
1944 Greenwich Village
Plynové lampy
The Conspirators
1943 Mission to Moscow
1941 Podsvětí Šanghaje
1933 Manolescu, der Fürst der Diebe
1931 Die Abenteurerin von Tunis
1930 Nur am Rhein ...
1929 Möblierte Zimmer
1928 Jachta sedmi hříchů
1927 Faschingszauber
Stolzenfels am Rhein
1926 Die Mühle von Sanssouci
1925 ...und es lockt ein Ruf aus sündiger Welt
Kampf um die Scholle
1923 Der Schatz der Gesine Jakobsen
Der allmächtige Dollar
Der große Sensationsprozeß
Vineta. Die versunkene Stadt
Wilhelm Tell
1922 Der Fluch des Schweigens
Lola Montez, die Tänzerin des Königs
Monna Vanna
Seine Exzellenz von Madagaskar. 1. Das Mädchen aus der Fremde
1921 Das gestohlene Millionenrezept
Deines Bruders Weib
Der Eisenbahnkönig, 1. Teil - Mensch und Mammon
Der Eisenbahnkönig, 2. Teil - Lauernder Tod
Der tote Gast
Die Geliebte Roswolskys
Mensch und Mammon
1920 Der weisse Pfau
Die Fürstin Woronzoff
Indische Rache
Prinzesschen
1919 Der Kampf um die Ehe - 2. Teil: Feindliche Gatten
Die Pantherbraut
1918 Brüder
1916 Arthur Imhoff
Das Leben ein Traum
Das goldene Friedelchen
Das unheimliche Haus
Der Mann im Spiegel
Freitag, der 13. - Das unheimliche Haus, 2. Teil
Stein unter Steinen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky