foto

Doris Kunstmann

  • nar. 22.10.1944 (76 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Gesetz sind wir (TV film)
2018 Matti a Sami: Lež má krátké nohy
2016 All Inclusive - Eine Inklusive Komödie
2013 Die Pfefferkörner - Alles auf Anfang (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Polské velikonoce
Pomsta Kasandry (TV film)
2009 Pláč sovy
Tierisch verliebt (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
Zabíjení je má práce, lásko
2008 Friedliche Zeiten
2007 Kahlschlag (TV film)
Zwei Wochen Chef (TV film)
2006 Dovolená po francouzsku 3
Elsas Geburtstag (studentský film)
Místo činu - Psáno krví (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2004 Samba in Mettmann
2003 Katz und Hund (TV film)
Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Když se láska vytrácí (TV film)
Seventeen
Verrückt nach Paris
Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
2001 Engel sucht Flügel (TV film)
Gott ist ein toter Fisch
Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
Schlaf mit meinem Mann (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Když uhodí blesk (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)
Funny Games
Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1996 Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
Männer sind was Wunderbares (TV film)
Smrt v ráji (TV film)
1995 Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
1994 Frauen sind was Wunderbares
Ich begehre dich
Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
1993 Betrogene, Der (TV film)
1992 Happy Birthday, Türke!
Männer vom K3 - Ein ganz alltäglicher Fall, Die (TV film)
1991 Les Équilibristes
1988 Unding der Liebe, Ein (TV film)
1987 Schrei der Eule, Der (TV film)
1986 Fräulein von damals, Die (TV film)
1983 Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Miras Haus (TV film)
Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Das Traumschiff - Wie ein Pfau im Korb/Schröder gegen Schröder/Keine Zeit für Oma (TV film)
1980 Místo činu - Nouzové řešení (TV film)
1978 Eingeschlossenen, Die (TV film)
1977 Cecile (TV film)
Die Brüder
1976 Mladík a lev (TV film)
Orzowei, il figlio della savana (TV film)
1975 Depressionen (TV film)
Herbstzeitlosen (TV film)
Zlatá lest
1974 Ein ganz perfektes Ehepaar (TV film)
1973 Abend, eine Nacht, ein Morgen, Ein (TV film)
Alle Menschen werden Brüder
Die Gräfin von Rathenow (TV film)
Hitler: The Last Ten Days
Les diablesses
1972 Oscar Wilde (TV film)
1971 Baron Trotta
Miks Bumbullis (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen
Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1969 Deine Zärtlichkeiten
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Lovemaker
1968 Bora Bora
Kinder des Schattens (TV film)
Sesso degli angeli, Il
1967 Heißes Pflaster Köln
Stunde der Nachtigallen (TV film)
1966 Der Zauberer Gottes (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
Sie fanden ihren Weg
Was soll werden, Harry? (TV film)

TV seriály

2019 Prost Mortem - Die letzte Runde (TV seriál)
Kapitel Vier (E04)
Kapitel Drei (E03)
Kapitel Zwei (E02)
další epizody (4)
2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
Der Beautykanal (S02E02)
Der Hochzeitstag (S02E01)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Am Limit (S04E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebende Mütter (S19E40)
Mensch, Mama! (S19E17)
2015 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Die Eventmanagerin (S01E02)
Pälzisch im Abgang (TV seriál)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Todesengel (S02E02)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sarahs Hochzeit (S12E09)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßes Leben (S11E40)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... in der Toskana (S03E01)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Sarahs Mutter (S07E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Přehnaná ctižádost (S03E09)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Clara (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Waldhaus (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Glücksritter, Der (TV seriál)
1983 Nesthäkchen (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2018 Weserlust Hotel - Der verrückte Filmdreh "All inclusive"

Host

TV pořady

1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky