foto

Wieslawa Wesolowska

  • nar. 14.2.1953 (65 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Draußen in meinem Kopf
2013 Běž, chlapče, běž
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Unter Frauen
2011 Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Krkavčí srdce (TV film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
2005 Falešné doznání
Jako v nebi
2004 Místo činu: Kolín - Odinova pomsta (TV film)
Sex & mehr (TV film)
2003 Echte Männer? (TV film)
Savannah (TV film)
2002 Mutter auf der Palme (TV film)
Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
Plnou parou vzad!
2001 Schimanski: Děti pekla (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
1991 Moskau - Petuschki (TV film)
1979 1+1=3

TV seriály

2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Stundenhotel

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Stundenhotel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace