foto

Jenny Schily

  • nar. 14.5.1967 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - National feminin (TV film)
2019 Bruder Schwester Herz
Der Auftrag (TV film)
Prélude
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Spätwerk
Was uns nicht umbringt
2016 Dead Man Working (TV film)
Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
Kaltfront (TV film)
2015 Bouřkové mraky
Der Liebling des Himmels (TV film)
Dora aneb sexuální neurózy našich rodičů
Tatort - Château Mort (TV film)
Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
2014 Tatort - Der Eskimo
2013 Die Frau, die sich traut
Divná kočička
Houston
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Nezvěstné děti
2011 Das System - Alles verstehen heißt alles verzeihen
Spavá nemoc
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Die Frau am Meer
Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2008 Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Každou vteřinou
2007 Der Letzte macht das Licht aus!
2006 Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2003 Tatort - Sag nichts (TV film)
2002 Betty - krásná jako smrt (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
2000 Ticho po výstřelu
1998 Polibek vraha (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Null Risiko und reich (TV film)
1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
1994 Sunny Point
1981 Don Quichottes Kinder (TV film)

TV seriály

2020 Das Geheimnis des Totenwaldes (TV seriál)
2019 Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
Alles auf eine Karte (E01)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Weinberg (TV seriál)
Erkenntnis (E06)
Schmerzen (E05)
Trauma (E04)
další epizody (6)
2010 Das Duo (TV seriál)
Bestien (E19)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hannahs Geständnis (S10E07)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Paralelní světy (S03E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1999 Der Solist (TV seriál)
Kein Weg zurück (E01)
Einfach Klasse! (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2003 Nora (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky