foto

Hans-Jochen Wagner

  • nar. 20.12.1968 (51 let)
    Tübingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
Isi a Ossi
Tatort - Ich hab im Traum geweinet (TV film)
2019 Big Manni (TV film)
Electric Girl
Heute oder morgen
Tatort: Für immer und dich
2018 Tatort - Sonnenwende (TV film)
2017 Freiheit
Tatort - Goldbach (TV film)
2016 Affenkönig
Die Blumen von gestern
Die Diplomatin – Das Botschaftsattentat (TV film)
2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
Der Verlust (TV film)
Die Neue (TV film)
Sophie kocht (TV film)
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Hon na prezidenta (TV film)
Láska mezi řádky (TV film)
Mord am Höllengrund (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
Töchter
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Globální hráč
Osudný případ (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod macht Engel aus uns allen (TV film)
Stiller Sommer
Verratene Freunde (TV film)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Ende der Schonzeit
Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Lore
Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
Das Blaue vom Himmel
Das Ende einer Maus ist der Anfang einer Katze (TV film)
Der Verdacht (TV film)
Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Implosion
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Byl to jeden z nás (TV film)
Dům mého otce (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2009 Entführt (TV film)
Všichni ostatní
Woche für Woche (TV film)
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
2007 Absolution (studentský film)
Der Sonnenhof (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 Kein Platz für Gerold
Kunstfehler (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
Tatort - Sternenkinder (TV film)
Tollpension (TV film)
V pondělí uděláme okna
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Die Mandantin (TV film)
Místo činu - Křest ohněm (TV film)
2004 Jena Paradies
Stärker als der Tod (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Familienkreise (TV film)
Sie haben Knut
2002 Die Rückkehr (TV film)

TV seriály

2020 Unsere wunderbaren Jahre (TV seriál)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
2015 Eichwald, MdB (TV seriál)
Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind alle keine Engel (E12)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Disharmonie (E04)
Zeit der Helden (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Saat des Bösen (S02E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Eine Tote zu viel (E52)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Cesta naděje (E01)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
2006 Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
1998 Zita - Geschichten über Todsünden

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky