foto

Woong-in Jeong

  • nar. 20.1.1971 (48 let)
    Čečchon, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keonteurol
2017 Vězení bezpráví
2016 Siganitalja
2015 Mianhae saranghae gomawo
Veterán
2013 Jeonseolui joomeok
2011 Gamooneui yeonggwang 4 : gamooneui soonan
Uiheomhan sangkyeonrye
2008 Jalmotdoi mannam
Yugamseureoun dosi
2006 Saeng, nal seonsaeng
Toosabooilche
2005 Mabeobsaseul
2003 Don tel papa
Seokkeul
2002 2424
2001 Doosabooilchae
2000 Rány pod pás
1999 Bukkyeong banjeom
1998 Joyonghan gajok

TV seriály

2018 Ibali ddeonattda (TV seriál)
Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 Seulgiroun gambbangseanghal (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Dalkomhan paemilli (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
Leobeu in memolee 2 : appaeui noteu (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
2012 아모레미오 (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
Keopi hawooseu (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Sae namja (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Nae saengae majimak seukaendeul (TV seriál)
2007 Mun hee (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
2001 Hong Guk Young (TV seriál)
2000 Dangshin ttaemune (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1999 Kuk hee (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
은실이 (TV seriál)

TV pořady

2013 Appa! eodiga? (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace