foto

Greg Powell

  • nar. 13.5.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Spudmonkey
1999 Jeden svět nestačí
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1988 Willow
1987 Bellman and True
1983 Sahara
1981 Jen pro tvé oči
1979 Ffolkes
1978 Divoké husy
1975 Touch of the Casanovas, A (TV film)

TV seriály

2008 Rude Tube (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace