foto

Steve Dorff

  • nar. 21.4.1949 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Meanest Man in Texas
2010 Opravdové country 2: Talent
2008 Jake's Corner
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Poslední přání (TV film)
2002 Mi amigo
The Junction Boys (TV film)
2001 Životní setkání (TV film)
2000 Potíže růstu (TV film)
The Cactus Kid
Táta kovboj (TV film)
1999 Dožeň, co se dá!
Drsňák Dudley
1998 Zapadákov
1997 Anabela: Vánoční přání
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Lunker Lake
Rose Hill (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Coyote Summer
Jak zachránit prezidenta
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Srdce má oči
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
Bandit: Bandit's Silver Angel (TV film)
Siringo (TV film)
1993 Svůdce (TV film)
1992 Chrome Soldiers (TV film)
Pure Country
1991 Babe Ruth (TV film)
Rodina (TV film)
1990 Ladies on Sweet Street
Mulberry Street (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)
Růžový Cadillac
The Return of Sam McCloud (TV film)
1988 My Best Friend Is a Vampire
Too Young the Hero (TV film)
1987 Back to the Beach
Nevěra (TV film)
Rychlý a mrtvý (TV film)
1986 Convicted (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Útěk v řetězech (TV film)
1985 Esos locos cuatreros
1982 Honkytonk Man
Waltz Across Texas

TV seriály

2018 Murphy Brown (TV seriál)
Fake News (S11E01)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Slavnostní předávání diplomů (S01E22)
Velké nesnáze (S01E21)
Král a já (S01E20)
další epizody (13)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
Propadám z dějepisu (S01E08)
Něco za něco (S01E07)
další epizody (9)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Pomsta paní Parkerové (S12E23)
Důkaz nepřátelství (S12E19)
Něco shnilého ve Flasppieville (S12E17)
další epizody (4)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Zmrazený (S12E10)
Filmování v Římě (S12E08)
Domácí ošetřovatelka (S12E05)
další epizody (5)
1993 Mommies, The (TV seriál)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
1990 Uncle Buck (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Respect (S01E01)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
Oldest Rookie, The (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Svědomí má dovolenou (S01E09)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky