foto

Edeltraud Schubert

  • nar. 23.4.1917 (102 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Německo '09
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
2007 Tango zu dritt (TV film)
2006 Bláznivá honička (TV film)
Kdo dřív umře, je déle mrtvý
2005 Šťastná nehoda (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Gone
Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Himmelreich auf Erden (TV film)
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Malá čarodějka Bibi
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
2000 Altweibersommer (TV film)
Autsch, du Fröhliche (TV film)
Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Grüne Wüste
1997 Bandits
Die Apothekerin
Místo činu - Netvor (TV film)
Tatort - Bluthunde (TV film)
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
1995 Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1992 Der Papagei
1990 Zwei (studentský film)

TV seriály

2005 Big Ben (TV seriál)
Vražda v klášteře (S12E04)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt o masopustu (S03E01)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky