foto

G. Hannelius

  • nar. 22.12.1998 (19 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Genevieve Knight Hannelius (známa především jako G Hannelius se narodila 22. prosince 1998 v Bostonu. Je to americká herečka a zpěvačka, která má ovšem švédské kořeny. G začala svou kariéru již v roce 2002 (byly jí čtyři roky) a to rolí Madeline v divadelní hře ZÁCHRANA MADELINE v dětském divadle. Zlom v její herecké kariéře přišel v roce 2006. Tehdy totiž získala roli Dakoty Condor v disney seriálu SONNY VE VELKÉM SVĚTĚ a tím začala její spolupráce s Disney Channelem. Objevila se v disney seriálech HANNAH MONTANA (role fanynky), HODNĚ ŠTĚSTÍ CHARLIE (role Jo) či v JESSIE. V roce 2010 si zahrála Emily, mladší sestru hlavního hrdiny ve filmu BRATR RÁDCE. Svou první hlavní seriálovou roli získala v roce 2015 a to roli Avery Jenningsové v disney seriálu PES A JEHO BLOG. Když se přesuneme na její pěveckou kariéru, G má na kontě 9 písní (6 z nich nalsala sama). Její první píseň vznikla v roce 2011 a nese název Staying Up All Night. Její zatím poslední písní je Stay Away a Friends Do, které vznikly v roce 2014. G také natáčí návody jak si lakovat lehty na svůj YouTube kanál GbyGNailArt. G se v mládí dvakrát stěhovala. Nejdříve do Falmouth v roce2001 a poté do Los Angeles v roce 2008. Zde žije dodnes.

WhiteWie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Štěňata v akci
2012 Dobrodružství v Egyptě
Madison High (TV film)
Santa Paws 2: The Santa Pups
2011 Spooky Buddies
2010 Bratr Rádce (TV film)
The Search for Santa Paws
2009 Black & Blue

TV seriály

2017 American Vandal (TV seriál)
Hard Facts: Vandalism and Vulgarity (S01E01)
2016 Kořeny (TV seriál)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
2013 Sofie První (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Too Much Information (E06)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Leo Little's Big Show (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Surviving Suburbia (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)

TV pořady

2014 Kresli a hádej (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace